Synergia, Cyberpunk Visual Romanlarni chiqarish sanasi 27 iyulga ko'chirildi

Sinergiya

Yaqinda Top Hat Studios va Radi Art kompaniyasi yaqinda bo'ladigan kiberpunk ingl. Sinergiya, chiqish sanasi 28 iyuldan 27 iyulgacha bir kunga ko'tarildi. Hozirda bepul demo mavjud Bug 'do'kon sahifa agar siz uni ozod qilinishidan oldin tekshirmoqchi bo'lsangiz.

Yangi chiqish sanasi haqidagi yangiliklar 25 yil 2020-iyul kuni post orqali amalga oshirildi, bu erda ishlab chiquvchi tushuntirdi ...

"Tez orada biz Synergia-ni 27-da, kutilgan kundan bir kun oldin chiqaramiz, deb aytishdi! O'yinni nihoyat uzoq kutganlarning hammasi qo'liga topshirganimizdan xursandmiz. O'yin 11AM EST / 4PM BST / 8AM PST da chiqariladi. Rasmiy saundtrek ham o'yin bilan birga boshlanadi! O'yin sotuvga chiqqan birinchi haftada 10% chegirmaga ega bo'ladi. "

Men soundtrack qanday bo'lishini bilishni istayman.

Bu kabi o'yinlar odatda musiqa bo'limida qotil viblariga ega bo'lib, ular ushbu sintetik chillwave sub-janriga kirib boradilar.

Shuningdek, yangi chiqarilgan sanani e'lon qilishdan tashqari Sinergiya, shuningdek, ular vizual romandan bir nechta yangi skrinshotlarni tarqatishdi, bu sizga badiiy uslubning o'ziga xos xususiyati to'g'risida tushuncha berishdir.

Albatta kuchli ta'sirlar juda ko'p Shell ichidagi ruh, Alita va Anxel Cop.

Synergia - Android-lar

O'yinda 100 dan ortiq CG ketma-ketligi, duch keladigan 20 dan ortiq belgilar va vizual roman tajribasi davomida bir nechta tanlov mavjud bo'lib, ular siz ochishingiz mumkin bo'lgan juda ko'p sonlardan birini tashkil qiladi.

Top Hat shu kunlarda nashr etiladigan o'yinlarning to'g'ri turini tanlayotgandek, boshqa kiberpank muxlislari Suazkuga tegishli Sense: A Cyberpunk sade hikoyasi, avgustda chiqarilishi kerak.

Siz istaklar ro'yxatiga qo'shilishingiz yoki kuzatishingiz mumkin Sinergiya hoziroq yoki 27-iyul kuni orqali chiqarilishini kuting Bug 'do'kon.